NEVER LET GO


TVÅ VÄNNER

Två av mina vänner har lärt mig
att ta vara på den tiden som man har kvar.


BY YOUR SIDE

Det känns förjävla bra
då man tar tag i saker
som man har saknat♥


YOU AND ME


DET ÄR INTE DITT FEL, MEN DET ÄR INTE MITT HELLER.

det är dina jävla föräldrars fel för de inte använde den där förbannade kondomen!

MÅSTE UT

Jag måste få säga det. Jag kan inte hålla in det mer! Jag hatar folk som härmar andra! Visst de har kanske dåligt självförtroende, men det kan man väl ändå göra något åt ist för att härma andra eller sitta och snacka om sig själv hela tiden om hur snygg man är eller tvärtom med att säga hur ful man är bara för att få bekräftelse av andra om att man är fin eller något. Nu kom jag in på något annat. Men iaf. Kanske fel ställe att ta upp de på men iaf.
Sen då jag kanske har lust att lägga upp bilder på då jag kanske rider med Loanne eller vad som helst. Då är jag wb någon annan för att den hann lägga upp bilder på sin häst som är ute och rider innan jag hann göra det.  Dåligt ex, men kom inte på något annat. Men jag lägger ju inte upp bilder på jag och Loanne för att någon annan la upp bilder på sin häst? Det är så löjligt tyck jag. För man hör varenda dag från olika håll om att den och den härmar den och den för att den gjorde de och de. Det är en annan sak ifall personen försöker göra sig till så att den ska bli typ som en kopia av någon annan. Gillar folk inte den personen för att den har taskig insida, synd för den då. Nej men är det bättre att man gillar dens falska sida? Nej. Jag va inte så spec mke mig själv i vissa tillfällen förut. Jag tjänade inte direkt mke på det. Jag är jämt mig jälv nu och då skaffar man sig äkta vänner.
Men det värsta är väl att det är så sjukt mke folk som gör såhär! Härmar andra och ger ut en falsk sida om sig själv för att de inte trivs med sig själv! Då kan man försöka ta tag i sitt jävla liv och ja. Kanske inte de lättaste men hellre att man har något att kämpa för än att sitta hem och tycka så himla synd om sig själv och mår skit. Då är det ändå bättre att försöka göra något med sitt liv. För man tjänar ingenting på att visa en annan personlighet!


DUKTIG!!

Nu har jag tagit bort alla inlägg som är pinsam eller helt enkelt onödig! Tyck de va jävligt duktigt. Mathilda ska fixa en header åt mig på söndag. Så vi få hoppas på det bästa. Så nu kom jag typ börja min blogg nästan från början iaf. Så bloggen kom egentligen för det mesta komma bara en massa musik, bilder och något inlägg då och då. Den intressantaste blir de inte. men den är ju inte de nu heller så de spela väl  inte så stor roll.

Pusshej

HELLRE EN ÄKTA IDIOT ÄN EN FALSK VÄN

Ja, bloggen fortsätter att va lika jävla tråkig. men ska be nån fixa en header eller något. Jag fortsätter ha kvar den här bloggen men jag funderar däremot på att ta bort de flesta inlägg. De som verka något värt å läsa iaf eller nåt. Så jag starta som "en ny start" på bloggen igen. Jag kom börja med att ta bort inlägg idag. Inte alla men så mke jag orkar. För det är skitmånga inlägg jag typ skäms för. Och jag fattar inte ens varför jag har "dagens outfit" töntigt. Så det ska bort!


HALLELUJAH♥



tyck den här är mke bättre än orginalet.
Fast någon gång på slutet låter hon lite konstig men annars är den bättre.

APBERGET



haha så jävla skön!

JAG BLIR INTE SÅRAD

Förstår du lille vän, du sårar inte mig.
Jag är beredd att du lämnar mig vilken sekund.
Visst jag bryr mig.
Men jag blir inte sårad.
Jag har ett liv.
Så jag tittar bara framåt
och väntar tills du kommer tillbaka ännu en gång.
Och leker med mig
ännu en gång.
Men jag tar inte åt mig.
Jag har andra.

YOUR BODY LOOKING AMAZING WHEN YOU DANCING LIKE THAT

...

CHOP MY MONEY


YOU LOOKED AT ME, I LOOKED TROUGH YOU

Haha för ca två timmar sen for jag och Hilda ut med Frodo och Loanne. Fick upp henne på Loanne! Men tyvärr så fick ju hästarna nå damp så jag hoppas inte att de skrämde livet ur henne så hon inte vågar sig upp på henne igen. Loanne höll på att börja med att svänga hemåt och travde hemåt osv sen fick Frodo damp och bocka med mig tre ggr sen vägra han gå framåt så jag orkade inte bråka med han så jag hoppade av han och ledde han.
Men de gick ganska bra ändå tyckte jag! Haha :)
Imorrn ska jag fara och kolla på en moppe. Asbillig och nästan helt ny. Bara gått ungefär 120 mil. Går på 6.000 kr och det är ju jävligt bra. Så ska kolla på den och bara se hur den ser ut. Sen då ägaren kommit hem igen så ska vi fara dit igen och kolla på den och prata och jag får väl hoppas att jag får provköra den. Jag får ju inte ta kortet än. Måste vänta ett tag till. Men hoppas det blir ett fynd! :)
Nej, nu ska jag baka en kladdkaka sen duscha! Sen kanske de blir en film? ;p

Pusshej

MIRROR


BOMERANG


Boy: There´s only one thing i wanna change about you.

Girl: What is that?

Boy: You´re last name.



Från facebook men de är så gulligt!


SE DIG OMKRING♥

En gammal och älskad låt♥


JAG HADE EN GÅNG EN BÅT


Jag hade en gång en dröm,
Jag trodde att den var sann,
Så väcktes jag ur min sömn,
Och drömmen försvann,
Svara mig nu,
Var är den nu?
Jag bara undrar
Var är den nu?

Barndomslåt♥
Tänk att jag kan den fortfarande!


HAHA BILDER VÄCKER MINNEN

Haha Carro, minns du bilden på skolan?
Som vi gatt göra i paint?
Jag gjorde en finare bild på dig nu och de är i photoshop.



Haha jag gatt bara!
Inte noga gjord men bättre än den på skolan!

P.I.M.P


I-RONY


RSS 2.0